Lenskin Dynamon invaasio!

Dynamon tähtirinnat, nuo Kreikan jumalien kaltaiset atleetit, värittävät urheilutapahtumat paitojensa punalla, tuolla energiaa säihkyvällä värillä, keltaisella, joka kehoittaa väistämään Lenskin pikajunaa, joka kiitää vaikka yö jo ois, vihreällä, joka kuvastaa Dynamon vauhtia joukkueen rynnistäessä rinta kaarella maaliin.

Monen urheilutapahtuman ilmapiirin Lenski on pelastanut asenteellaan, joka kunniallisuudessaan, reiluudessaan ja peräänantamattomuudesaan kelpaa esikuvaksi kenelle tahansa urheilua harrastavalle. Lenskin asennetta kohti pinnistelevät ja ponnistelevat monet, mutta kukaan ei ole vielä päässyt lähellekään Lenskin tasoa.

Punaisena hyökyaaltona Dynamon pelaajat vyöryttävät hyökkäyksiään vastustajan maalille. Jälleen kerran Lenski on juoksuttanut vastustajansa siihen pisteeseen asti, jossa jokaisen askeleen ottaminen maitohappojen täyttämillä lihaksilla tuottaa tuskaa ja pelkoa siitä, etät tuo askel on oleva viimeinen ennen täydellistä luhistumista.

Sanat pettävät kuvattaessa sitä taktista kypsyyttä, saumatonta syöttö- ja hyökkäyspeliä punanuttujen kiitäessä ajatuksen nopeudella ja perhosen keveydellä paikasta toiseen. Syöttö, harhautus, harhautus ja syöttö, tulinen laukaus ja jälleen syttyy punalamppu vastustajan takana. Lenski on taas voittanut käyttämällä patentoimaansa, maailman parhaiten toteutettua, viiden hyökkäävän puolustajan taktiikkaa.

Lenskin tähtirinnat poistuvat voittajina urheiluareenalta kuljettaen mukanaan Dynamon lippua, tuota lipuista jalointa, jota punapaidat kiidättävät urheilevan nuorison kärjessä olympian tulen tavalla. Lippu kulkee matemaattisen kauniiden liikkeiden välityksellä. Ihaileva yleisö seuraa Olympian jälkeläisten riemukulkueen loittonemista kohti punakeltaisena hohtavaa ilta-aurinkoa. Kun auringon kajo on jo katoamassa, yleisö näkee Lenskin pelaajien hohtavan taivaanrannassa kirkkaammin kuin aurinko on koskaan loistanut. Tuo näky tulee pysymään katselijoiden muistissa ikuisesti ja siivittämään heitä kohti parempaa tulevaisuutta.


Etteks te nyt tajuu, ettei me olla mitään hemmetin tikkiläisiä!

Mikko K.
viimeksi muutettu 18.05.1999