</center></center>
Kvantti 5/97
[edellinen sivu] [sisallysluettelo]

Kaikki olennainen FysikerFestistä

Olipa kerran Servin Maijan Mökki. Ja olipa siellä bileet. Ja olipa toisetkin. Mutta kaikki ei ollut vielä täydellistä, sillä Fyysikot eivät vielä olleet järjestäneet siellä moneen Kuun kiertoon bileitä. Mutta tämäkin epäkohta tulisi korjautumaan pian, sillä katso: Kalle Suuri nakitti fyysikkofuksit järjestämään kaikkien aikojen upeimmat Smökkibileet kolmaskolmatta Lokakuuta 1997 Anno Domini.

Ja katso, näin tulikin tapahtumaan. Fyysikkofuksit ottivat homman todesta, eivätkä suinkaan vähiten tarjolla olevien Fuksipisteiden ansiosta. Sillä he eivät vielä olleet tajunneet, että tupsulakki ei välttämättä olekaan elämän ainoa tarkoitus. Ainakaan Wappuna saatuna.

He siis uhrasivat mahdollisesti saatavat opintoviikot tupsulakin edestä ja ryhtyivät näitä bileitä, joita koko Onaniemi vuosikymmenet krapulaisena muistelisi, järjestelemään. Ja hyvää työtä he tekisivätkin, sillä ne bileet tultaisiinkin todella muistamaan ainakin siihen asti, kun seuraaville fukseille FysikerFest-nakki lankeaisi, mihin kaksi vuotta ainakin tulisi kulumaan.

Ja katso, he kiusasivat Panua kunnes hän suostui bileisiin DY:ksi Sirkus Tekonivelen wäliin-jättäen, ellei Esa sitä erikseen vaatisi Mutta Esa vaati. Ja kommentoi vielä jälkikäteen, että olipa huono Disci-Yucka, kun soitti vain kaksi kappaletta Tekoniveltä ja vielä siitä popimmasta päästä.

Mutta onko tuolla sitten merkitystä. Monet asiat ehtivät tapahtua ennen kuin tuota tuotantoa soitettiin edes poppipäästä. Joka tapauksessa paikalla oli jopa jotain tamperelaisia ja nekin tajusivat tanssia ennen Legendaarisen Lehden (elikkäs Oranssin Kvantin) julkaisua. Toisaalta olisi kyllä harmittanut, jos älynneet tanssia vasta sitten kun musiikki olisi loppunut.

Kuitenkin, paikalla oli kokonaista N fyysikkoa (kohtuullinen määrä ottaen huomioon mainostuksen epäinnovatiivisuuden), joista mainittakoon mm. Muumioiksi pukeutunut fuksipari ja ei mitenkään erityisesti pukeutunut ryhmä Pörriäinen. Ryhmä Pörriäisen sisäiset vuorovaikutukset eivät kokeneet merkittäviä muutoksia, johtuen ehkä bileiden (rehellisyys kohoamassa epäterveelliselle tasolle) yleisestä vaisuudesta johtuen. Mutta koska tämä artikkelin pituus alkaa jo vaatia enemmän keskittymiskykyä kuin keskivertofyysikkofuksilla voidaan olettaa olevan (puhumattakaan artikkleelin kirjoittajan vastaavasta tässä tilanteessa), voidaan tässä vaiheessa julistaa

VÄLIAIKA

Jonka aikana tapahtumien Muistiin-Merkitsijänä toiminut Fysicko-Fuxi ratkaisee tahikka selvittää Humala-Tilansa syvimmän Olemuksen ja ehkä jopa hankkiutuu eroon Edellä-Mainitusta Etanolista polttamalla sen Maxassaan. Äskeisen Toimituxen jälken voidaan harkita tahi puntaroida kyseessäolevan Tarinantyngän Jatkokehittelyä. Wäliaika alkaa juurikin NYTEEE! Koska kirjoittaja on nopeudella v lähestymässä tajuttomuuden tilaa. Ei vaiskaan, siis kihan oikeesti tämä on aivan uskomaton tilanne. Minä kirjoittelen umpi,kännissä jotain ihme juttua kun muut ovatsammuneet tai muutenvaan jkaheen hiljaisella tuulella. Hjuyuro tällä hetkellöä tilanne on se, että uuuri hadi tuskin osun oikeisdiin näppäimiin. Mahtaa olla kaushaa luesjkell a tätä juttua hyuomennaö.-

Minä kyklä lopetan tähän niin kaunas kun vielä näistä jutista saa jotain selvää,. FK FOREVER!

<<logout

--- clip --- clip --- clip --- clip --- clip --- clip --- clip ---

Kaikki kirjoitusvirheet ovat aitoja ja suoraan sydämestä.


<center> Kvantti 5/97
[edellinen sivu] [sisallysluettelo]