Yleistä

Kvantti on Aalto-yliopiston Fyysikkokillan kiltalehti ja pää-äänenkannattaja. Alkujaan tiedotepohjalta ponnistanut Kvantti sekoittaa nykyään sopivassa suhteessa killan kuulumisia, huumorisisältöä ja kärkästä kannanottoa.

Lehden ilmestymisestä ilmoitetaan erilaisissa medioissa kuten Facebookissa, Kvantin nettisivuilla ja viidakkorummuitse. Lehden voi hakea itselleen kiltikseltä ja se on luettavissa myös laboratorioiden kahvihuoneissa.  Lehden painos on 150 kpl, joten kaikille ei välttämättä riitä omaa lehteä. Kaveripiirissä kierrätys on paitsi ekologista myös muutenkin hyväksi huomattu tapa.

Kvanttiin kirjoittavat, piirtävät ja kuvaavat vuosittain vaihtuvan toimituksen lisäksi sekalaiset vapaaehtoiset henkilöt. Tästä hyvästä he saavat osakseen pohjatonta ihailua sekä nuoremmat sukupolvet fuksipisteitä.

Yhteystiedot

Sähköposti

Tavoitat toimituksen modernin sähköisesti osoitteesta
kvantti.fantti (at) fyysikkokilta.fi

Postiosoite

AYY/Fyysikkokilta/Kvantti
PL 69
02151 Espoo

Postiosoitteeseen voit lähettää kaikki Fyysikkokillalle tai Kvantille tulevat laskut ja muut viralliset paperit. Postilötterömme sijaitsee AYY:n palvelupisteessä, joten sitä tulee tyhjenneltyä max. kerran viikossa.

Käyntiosoite

Fyysikkokillan kiltahuone / Kvantti
Otakaari 1 (Päälafka)
02150 Espoo

Jos sinulla on vaikeuksia löytää kiltahuonetta, voit kysyä neuvoa vaksikopista Ainon aukion puoleisen sisäänkäynnin vierestä.