Categories
Uutinen

Paikallinen Persemonni räpistelee kohusta toiseen

Oletko ollut uutispimennossa? Lue Kvantin  tiivistelmä uusimmasta Persemonnikohusta.

monnisipilaePaikallinen Persemonni vierailemassa kipsisakka-altaalla

Jääviyskohu

Paikallinen Persemonni oli mukana päättämässä monnien keskuudessa suositun kipsisakka-altaan säästämisestä monnineuvostossa. Nyt myöhemmin on käynyt ilmi, että Persemonni saattoi olla jäävi päättämään asiasta: Persemonnin poikaset ja sukulaiset ovat altaan innokkaita käyttäjiä, ja hyötyivät täten Persemonnin päätöksestä.

Persemonni kiisti väittämät ykskantaan: Hän itse on jättänyt kipsisakka-allasuinnit väliin juuri näiden jääviysongelmien välttämiseksi. “Enhän minä voi vaatia sukulaisiani luopumaan pulikoinnistaan!” Parahti Persemonni. Toimittajien vakuuttelut siitä ettei tätä kukaan ollut vaatimassa, soivat kuuroille korville, vaikka monneilla ei korvia olekaan.

Toimittajien selvittäessä asiaa lisää kävi ilmi että Persemonnin isoisä oli perustanut kipsisakka-altaan reunalle suositun uimarannan, jossa Persemonni oli ollut nuoruudessaan töissä. Persemonni kielsi koskaan käyneensä kyseisellä rannalla, koska ranta on vaihtanut nimeä sitten Persemonnin nuoruuden. Toimittajien huomautukset että Persemonnin vastaus on pelkkää pikkutarkkaa pätemistä, soivat kuuroille korville, vaikka monneilla on itse asiassa erinomainen kuulo.

Painostuskohu

Tässä kohtia Persemonni alkoi hermostua, ja välitti Monnisanomien toimittajille saamaansa kanskalaispalautetta ja kertoi ettei luota Monnisanomiin laisinkaan. Pian tämän jälkeen, sanojensa mukaan mitenkään tähän palautteeseen liittymättä, Monnisanomien päätoimittaja A. Kiiskeläinen kielsi kaikkia toimittajia enää uutisoimasta aiheesta.

Jostain syystä osa Monnisanomien toimittajista yhdisti Persemonnin painostavat viestit ja päätoimittajan painokkaan kiellon toisiinsa, ja päätteli että Persemonni olisi painostanut Monnisanomat hiljaisuuteen. Juttu pysyi pinnan alla noin päivän, ja noustessaan takaisin pinnalle aikaansai vielä alkuperäistä jääviyskohua suuremman painostuskohun, Persemonnin suureksi harmiksi.

Persemonni kieltää kaiken

Persemonni kieltää yrittäneensä painostaa Monnisanomia millään tavalla ja on loukkaantunut että joku on tulkinnut hänen kymmenet kirjeensä toimittajille painostukseksi. Toimittajien huomautukset että vihaiset sähköpostitulvat on hyvin vaikea tulkita monella muulla tavalla, soivat kuuroille korville, vaikka monnit eivät musiikista pidäkään.

Persemonni vaikuttaa olevan kuin kala kuivalla maalla. Kvantti seuraa räpistelyä kauhunsekaisella hämmästyksellä.