Categories
Uncategorized Uutinen

Fyysikkokillan TEK-kannanotto niittää näkyvyyttä

Fyysikkokillan eilinen kannanotto Tekniikan Akateemisiin on saanut paljon näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Alkuperäinen drive-tiedosto ‘TEK-slaidit’ sai melkein liialtikin liikennettä, kuten oheinen kuvankaappaus näyttää.

TEksuos

Fyysikkokillan kokouksessa käytettyjä kalvoja jaettiin mikroblogipalvelu Twitterissä ja Facebookissa asiasta kiinnostuneiden seinillä niin, ettei Drive meinannut pysyä vauhdissa mukana. “Slaideja” jaettiin myös Teekkarikylä-ryhmässä. Drive ei tue useampaa kuin 50 yhtäaikaista kommentoijaa, eikä pidä niistä kirjaa tämän lukeman jälkeen, joten lukijoiden tarkkaa määrää on vaikea arvioida. 50 lukijan raja oli kuitenkin ylitettynä valtaosan illasta ja yöstä, joten Kvantti sanoo voivansa turvallisesti arvioida dokumentilla olleen satoja ja satoja lukijoita.

Fyysikkokillan päätös on jakojen yhteydessä saanut paljon kiitosta ja kannatusta, sekä herättänyt mielenkiintoa myös Teekkariyhteisön ulkopuolella.

Dokumentin ovat lukeneet Kvantin havaintojen mukaan ainakin yhteiskunnalliset vaikuttajat Anonymous ManateeNimetön Ankka  ja kaksi Nimetöntä Hirveä.